Ennakkomyynti alkanut!

Kalenterikuvausten vielä rullatessa avaamme ennakkomyynnin. Ennakkohinta kalenterille elokuun ajan on 16,90€/kpl + postituskulut. Syyskuun ja lokakuun ajan hinta on 19,90€/kpl + postituskulut. Marraskuusta lähtien hinta 24,90€/kpl + postituskulut. Marraskuun aikana kalenteri saapuu aivan fyysisesti painosta, jolloin laitamme sinun sekä ne kummin kaiman koiran kappaleet postiin. Joten nopeat syövät nopeammin vai miten se meni. Jos tiedät jo, että haluat ensi vuoden kalenteriksesi seinälle kansallispukujen uudistettua tuulta, niin nyt kannattaa laittaa jo tilaten – tilaa omasi täältä.

Jospa laitettaisiin myös paljastellen keitä näet malleina kalenterissa, ettei tarvitse ostaa sikoja pimeissä säkeissä. Osa malleista on siis ollut tietoinen kansallispuvuista ja niiden käytöstä. Osa mukana täysin ummikkoina, jotta kansallispuvun käyttöön saisi myös näkökulmaa heiltä, jotka eivät tunne liiaksi kansallispukuja. Kansallispukuihin jää koukkuun, on monesti kuultu lausahdus kansallispukuharrastajilta. Ja kyllä, taitaa pitää paikkansa nimittäin lähes jokainen malli, joka on saanut ensimmäistä kertaa kansallispuvun päällensä, on saanut pienen tai isomman kipinän hienoon kansallisperintöömme.

Mutta, sitten itse kalenterin kuvattaviin, tässäpä listaa ja linkkejä, joiden kautta voit tutustua lisää rohkeisiin malleihimme.

Wanda O Rly
Facebook ja Instagram

Lady Cube
Facebook ja Instagram

Julia Milao
Soundcloud Vapaa radikaali. Facebook räp-ryhmä Kerhokerhon sivuilla

Jaakko Laitinen
Facebook, Instagram ja nettisivut

Mari Varonen
Instagram ja nettisivut

Bella Forsgrén
Instagram ja Facebook

Tytti Shemeikka
Instagram

Helena Hämäläinen
Instagram

Tiina Salonen
Instagram

Laura Petäjä
Instagram

Susi Nousiainen (ei sivuja)

Hämähäkki-Perttu (ei sivuja)

Kansallispukujen riemua, iloa ja isoa inhimillisyyttä rakkaudella toivottaen koko Rohkeasti Kansallispuvussa -tiimimme!