Yhdistyksen tarkoitus:
Rohkeasti kansallispuvussa ry on perustettu 17.4.2019. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää, tukea ja edistää kansallispukuharrastusta sekä uudistaa ja kehittää kansalaisten kulttuurikäsitystä. Kansallispukujen rohkean esittämisen myötä yhdistys pyrkii kohti suvaitsevaisempaa yhteiskuntaa ja tuo kulttuuriperintöä uudelleen tutuksi.

Jäsenyys:
Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan valita henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset ja kannattajajäsenet hyväksyy avoimesta hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Varsinaisille jäsenille ei ole liittymis- tai jäsenmaksua, varsinaiseksi jäseneksi haetaan avoimella hakemuksella yhdistyksen sähköpostiin, hallitus päättää varsinaisten jäsenten hyväksymisestä.

Kannattajajäsenten liittymismaksuksi 10€, kannattajajäsenmaksu 40€/vuosi.

Yhdistyksen sähköposti: rohkeastikansallispuvussa@gmail.com

Rohkeasti Kansallispuvussa ry:n kanssa yhteistyössä toimivat tahot:
Raita ry
Mari Varonen